Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… Ett litet konstverk på en pennburk.


VEM VET VAD ETT LITET ORD AV KÄRLEK KAN GE

 

 

vad du sagt

är ett under

som vanilj

i mina öron

 

det doftar

som solen

går genom

hela mig

 

du sa att

du skulle

när du flyttat

hemifrån

 

bjuda mormor

mig till dig

att sova över

bjuda frukost

 

hela jag blev

ett lyckotroll

som sken som

en riktig sol

 

det enkla jag

gett av mig

till dig mitt barnbarn 

var tid och kärlek

 

vilken utdelning 

ni mån tro jag

ska leva på denna

spara den till henne

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 461 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-21 20:37



Bookmark and Share


  Pratolina
Så kärleksfullt!
2016-05-23

    ej medlem längre
Helt härlig text!
2016-05-19

  Kim VIP
Ja, vem skulle inte vilja ha ett barnbarn!!
2016-04-24

    Dan Myrbeck
Det bästa man kan ge:

tid och kärlek
2016-04-22

    ej medlem längre
Fin text!
2016-04-22

  Fem hjärtan VIP
Din text flödar av kärlek.. Ljuvligt att läsa!
2016-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP