© Erik Brickman 2006" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2006


Brys jag ej

 

 

Jag ser svagt i sena dagen

Som skeppsstävar sakta

Våra näsor, läppar

Möts



Under kvällningens dunkel

Fyrar, tvillingljus

Ses ögonen

Igen



Likt varma moln av närhet

Nuddar andens dräkt

Talar händer

Språk



Då kan krigen rasa, brinna

Stormar vindvirvla oss

Orkanens öga

Vi



Då kan himlen regna hat

Och häva sig i kramp

Månen störtas

Ner



Om så alla stjärnor dör

Och kylan bli boning

Brys jag ej, nära

Dig.




Fri vers av Arowana
Läst 337 gånger
Publicerad 2006-05-04 14:32



Bookmark and Share


  Yvonne Vigstrand
En vacker dikt om längtan...mycket bra min vän!
Kram Yvonne
2006-05-04

    ej medlem längre
Lite brydd :) var jag när jag såg titeln...
Men det här är så uttrycksfullt, så darrande av längtan!
Och dessutom vackert format!
2006-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana