Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


Eldens magi

 

 

den röda inre kärnan

de slickande lågornas

gulvita blålysande inre

 

 

stiger svart röken tunnas

blandas med värmeångor

sprids tjock gulgrå vimlar

 

 

förför oss totalt med sin magi

ur en flyktig djupröd eldslåga

vi kastas in i urkrafternas väsen

 

 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-04-30 22:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina ord trollbinder.
2016-05-01

    ej medlem längre
En helt fantastiskt dikt om kraften!
2016-05-01

  Fem hjärtan VIP
Elden är magisk och mycket vacker som du så fint gestaltar i din dikt!
2016-04-30

  ULJO
Eldens magi är faschinerande
2016-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP