Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blomsterkransen … Solstrale…


Du blomma som lyser

 

 

du är i mitt hjärta du finns

vid min sida i solens ljus

alltid troget kommer du

liksom årstidernas visor




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-05-08 19:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh, titeln och första raden - helt underbart. :-)
2016-05-08

    ej medlem längre
Så vackra kärleksfyllda ord.
2016-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP