Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett ögonblicks verk med pennan


Jag sjunger dig hel

 

 

genom nattens dunkel

kommer du till mig nu

strävar mot mig trevande

ok lyfts från dina axlar

 

 

tystnadens andetag skingras

möts som virvelvindars rus

gungar som vågor böljande 

under strofer fyllda av kärlek

 

 

sången vaknar i hjärtats förmak

strilar ut ur de kyssta läpparna

vilar i orden som lätt sjunger fram

helar din själ ande och hjärta nu

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-05-10 12:33



Bookmark and Share


  M.Eta
Fin kärleksdikt med mycket passande bild!
2016-05-11

  Fem hjärtan VIP
Mycket vackert..!
2016-05-11

  Solstrale VIP
Tack gör alla ljuvliga kommentarer! Mycket fint att få! Kärlek till folket!
2016-05-10

  Mr_Solstråle
Väldigt vackert =)
2016-05-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Sensuellt och vackert diktat!
2016-05-10

  Ninananonia VIP
Vackert..
2016-05-10

  mike irow
vackert skaldat,,,,lyrik och inbyggda
mångtydighet lika med. bilden
den öppna och outtömliga....
2016-05-10

  Kim VIP
Ja en sån tur att man kan sjunga eller humma och ge kraft till sig själv också, när det behövs!
2016-05-10

  ULJO
Vackert det där
2016-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP