Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
scrollornament är (skriftrulle) konst. scrollornament parcell:jordlott som skiftats ut från större lantegendom äv.almännare tomt; även mindre del av åkerareal som avskilts för försöksodling


Träffad av kärlekens ljus . . .

Jag skrev i livets scrollornament
min epok
min historia

om kärlek
rädslor
Hat
vänskap
och allt annat som besegrar odödlighet

Oändlighet och kuriositet gav mig svaret
Naturen och ljuset gav mig beskydd

\"Svarta hål har inget hår\"
Rödförskjutning emot Blåförskjutning

Hubbles lag
En cirkeln sluts och en ny börjar

Pånyttfödelse genom döden
aforismer via eufenismer

ett fosfor sken ger eufori
men inte eufoni i livets välljudande symfoni

Kärlekens eter genomtränger allt
även mörkrets parodi...

Varje enskild individ
en chans till
att föreviga
livets parcell

Låt inte slumpen avgöra en fråga

Leva livet!
Fatta beslutet!
Carpe Diem!
Älska livet!








Fri vers av Night Soul Woman
Läst 628 gånger
Publicerad 2006-05-05 16:06



Bookmark and Share


  Semir
den va bra =)
2006-05-06

  DanSan
.


Jepp så är det

när man blir träffad

av kärlekens ljus

då finns ingen återvändo!!!

till och med på de mörkaste platser . . .

lyser kärlekens ljus upp allt . . .

Mycket bra skrivit och ordat!!!


.
2006-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman