Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen teckning


Om jag var en blomma

 

 

om jag var en blomma

skulle mina frön blåsa

rakt till din jord slå rot

 

 

om jag var en blomma

skulle du du plocka mig

hålla mig i din mjuka hand

 

 

om jag var en blomma

skulle jag vara en perenn

som kom till dig år efter år

 

 

om jag var en blomma

skulle jag när jag var trött

lägga mig i dina händer 

 

 

om jag var en blomma

skulle jag blomma för dig

ge dig sinnesfrid och kärlek

 

 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-05-12 20:01



Bookmark and Share


  mike irow
älskande poesins verser...
2016-05-15

  Fem hjärtan VIP
Ljuvligt vackert blommande poesi!
2016-05-13

  nicol neli
tyckeromskarpt!
2016-05-13

  Sofhia Wirström
levande rader
sprudlar av energi
2016-05-13

  Marianne Räf
Söt blomkärlekstext,
och teckningen är, ju,
bara så häftig ! ! ;D
2016-05-12

  ULJO
Verkligen fint och sprudlande levande
2016-05-12

  stig wikman
Du är en
poesiblomma.

KRAM FRÅN SW.
2016-05-12

    Peter Söderqvist
Härlig text, fint grepp att ikläda dig blommans skepnad.
2016-05-12

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text, skriven med känsla och inlevelse!
2016-05-12

  DominiQueen
Så vackert, men hjärtat Du ÄR ju en blomma!!! Också, utöver Ängel, Quinna, multibegåvad Mästarinna...

Flower Power :-)
2016-05-12

  rondell
Vackert!
2016-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP