Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egenhändigt konstverk


Det har tystnat en sång

 

 

vassens vajande fjolårs torra strån

bryts ned i sjöns mörkbruna vatten

nu sjunger inte visdomens gräs mer




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-05-15 21:58



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Vemods-vacker
2016-05-16

  Ninananonia VIP
Tycker om din vemodsvackra målning med ord och i meditativt vacker bild..
2016-05-16

  mike irow
din dikt är konstverk likt tavlan
underbara....
2016-05-16

  Sofhia Wirström
så fin
vemodig och
lite sorgsen
2016-05-16

  stig wikman
Men visdomens
ord har talat .

KRAMÅAPPLÅD.
2016-05-16

  Marita Ohlquist VIP
Vemodigt vackert!
2016-05-16

    ej medlem längre
Slutraden helt fantastisk och öppnar dikten. Om livets kretslopp. Snart börjar en ny sång. :-)
2016-05-15

  Fem hjärtan VIP
Oj så vacker!
2016-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP