Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Lennarth Lindbom


Hår färgades blått med blåbär av barnbarn...

 

 

i höstas plockade jag sista blåbären

så sent som den 11 november faktiskt

 

hade varit hos min dotter i Järbo

och umgåtts med barnbarnen där

Emma 10 år ville färga mitt hår då

med blåbär för det hade hon gjort

bara några dagar innan och tvingats

gå hem från skolan för att inte göra

hela skolan till ett "blåbärsbad" ;)

 

så när hon fick visa sina talanger på

mitt hår blev detta på blonda strån

liksom nästan en permanent färgning

som ni kan ta del av för ifall ni prova vill

 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 1449 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-05-17 21:02



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Visste jag inte... Du får tipsa
Moderaterna..
2016-05-18

  Ninananonia VIP
Kul! :idé )
2016-05-18

  mike irow
så sant...innovativt
2016-05-18

    ej medlem längre
Snyggt, naturligt och innovativt :)
2016-05-17

    ej medlem längre
roligt med barn. maud klippte håret på mig då jag var sex. då jag ville klippa henne vägrade hon ställa upp. maud var sex hon med.
2016-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP