Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Lennarth Lindbom / Prästfjärden mot Garnsviken Åkerskanal


Sjung

 

 

sjung för livet är så ljuvt

sjung för en ny dag gryr

sjung för det är morgon nu

över land och hav där borta

vid en annan horisont än här

 

 

sjung för natten en sång som ler

sjung högt så att alla stjärnor ser

att livet finns här på jorden ikväll

berätta för dem allt om gryningen

ge dem harmonier att lyssna till

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-05-18 14:45



Bookmark and Share


  mike irow
ord som smekande osynliga vindar...
2016-05-19

  DominiQueen
Amen, så perfekt
Kärlekens melodi
2016-05-18

  ULJO
Sjung för livet det ger värme och får sinnet att må bra
2016-05-18

  Sofhia Wirström
fin och mycket känslor
2016-05-18

    Dan Myrbeck
Ja - sjung!
2016-05-18

  Marianne Räf
Gillar rytmen i denna. Orden trummar,
travar fram, så jag ville stampa takten !
Bra, alltså !!
2016-05-18

  Ninananonia VIP
Härlig och känslosam är din sång..
2016-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP