Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar,


Man och kvinna

En man

utan kvinna

tänker mer

 

Men mannen

med kvinna

 

Får uträttat

så mycket mer

 

Utan att behöva

tänka sig för....




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 727 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-06-11 15:11



Bookmark and Share


  Mymlan58 VIP
Stannar upp och tänker efter...
Välformulerat och tänkvärt!
2016-10-15

    ej medlem längre
Mycket bra skriftat!! När allt stämmer underbart!
2016-06-29

  Bo Himmelsbåge
Fin dikt om vikten av att komplettera
varandra i en parrelation ...
men med en kvinna är det nog bäst
att tänka efter före också....
annars kan det bli hett om öronen...! :)
2016-06-13

  Lars Hedlin
Ett givande och tagande..Bra framställt!
2016-06-13

  ResenärGenomLivet VIP
Så kan det nog vara, men det är viktigt att man lär sig förstå varann...
2016-06-12

    JJ VIP
Kanske sant... Fast nog måste man tänka på vad man säger och väga sina ord på våg av guld inför var kvinna. (ler)
Gillar din dikt! Mvh. JJ.
2016-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP