Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<span class=\"poetrypreamble\">Nåt jag alltid vill säga, till vem det än är som är min älskade.<br /><br />© Erik Brickman 2006</span>


Vill aldrig sluta

 

 

Jag vill aldrig

sluta bli bättre

på att älska dig



många fel har begåtts

av mig, av dig

många fel ska begås igen



men jag vill aldrig ge upp

att bli bättre

på att älska dig



måste allt bli ett avsked

när det blir korridorer

av systematiska motsägningar



blir passionen ett etter

som måste fås på alla plan

från älskogen till sårandet



jag vet älskade du -

mina grindar stängde dig inne

och det blev fan ingen slant



I ett förhållande räds jag

ditt avsked och som singel

vill jag älska med alla kvinnor



de sakerna är desamma

jag vill veta att någon är min

tveklöst, om så Jorden lutar



Är det för stora krav

att kunna vila min själ

i din, att erbjuda vaggan själv?



Jag vill aldrig sluta

bli bättre

på att älska dig



för mig är det ett livsmål

inte ett stint stirrande

efter det grönare gräset.

 




Fri vers av Arowana
Läst 455 gånger
Publicerad 2006-05-06 18:58



Bookmark and Share


  Kaffemugg
Grymt bra!!! Bokmärke!!
2006-05-08

  doxy
rakt in i hjärtat och tårar i ögonen - fan vad känslig jag var idag då. Eller så kanske det bara var en grym text helt enkelt!
2006-05-08

  anneluca
Varm text om längtan efter det äkta.....men visst måste det väl bli ett slut om det jämt är systematiska motsägningar...För var finns då ödmjukheten inför varann och viljan att förstå....*funderar*
Slutraderna är så bra! Tack.
2006-05-06

  Yvonne Vigstrand
Ja min vän du skriver återigen så fina rader om kärlek....och inte ska vi sluta älska....det är ju livet!
Mycket fint skrivet!
Kram Yvonne
2006-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana