Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<span class=\"poetrypreamble\">© Erik Brickman 2006</span>


Pudelns kärna

 

 

Människor vill ju alltid vara annat

än det de är.

Jag med

för jag vill vara din.




Fri vers av Arowana
Läst 493 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-05-06 20:36



Bookmark and Share


  Karin Rosberg
Den här gillade jag!!!
2006-05-09

  Linda Antoinette
Kort och underbar! :D
2006-05-08

  eveLiina
snyggt *tummen upp
2006-05-06

  Jessica Ebbesson
Kort och kärnfullt ordat..
2006-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana