Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


Solens mirakel

 

resursstark energetisk solkramande

miraklet som väcker allt till liv igen

genererar inspiration skapar glädje 

otrolig växtkraft styrka hopp och mod

 

solbadas vändsteks färgas i skinnet

liksom blir färgglad i sinnets inre rum

strålar mot dagen människorna likaså

får tusenfallt igen då livgivandet vi delar

 

 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-06-01 10:25



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Livslust i solskensång!
2016-06-01

    Peter Söderqvist
Sommarsolen lyser på dikten.
Den är stekhet.
2016-06-01

    ej medlem längre
En text som strålar av livslust. Jag blir glad av formuleringar som "färgglad i sinnets inre rum".
2016-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP