Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen teckning


Solen och månen

 

de jagar varandras uppmärksamhet

de rusar runt samma klot i otakt

en glimt de vill ha av varandra nu och då

de springer på himlavalvets rund

 

så många tusen miljoner år de kämpat

för sin existens tillsammans men jorden

ja jorden håller dem ifrån varandra utom

ingen möjlighet till räckvidd nåbarhet

 

saktar de ned sin ban snurrar jorden snabbare

de vill offra sin kärlek till varandra för att just

hålla oss vid liv ge oss sitt föräldraransvar men

vi är olydiga skapar kaos tills allt går i bitar försvinner

 

solen och månen kan då kyssa varandra när vi

omedvetna offrat OSS för deras kärlekstörstande 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-06-01 10:33



Bookmark and Share


  Mr_Solstråle
Så vackert =)
2016-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP