Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min själsfrände

Och där kom Han
Med heliotropfärgade ögon
Och röd lejonman

Där kom Han
Och tog tag i min arm
Min hand och mitt hjärta

I en smärtsam njutning
Lärde jag mej Älska
I passionen lärde jag mej Gråta

Vi Älskade och du smekte min själ
Låste upp dess bojor
Och jag vågade se

Och jag vågade
Omfamna det du gav
Och jag vågade ge

Och jag kände någonting ta form
Och födas igen
När du kysste mej

Och tog mej Hem




Fri vers av Howlit
Läst 374 gånger
Publicerad 2006-05-07 21:31



Bookmark and Share


  Helene Månsson
visst är det så! Känner igen mig i varenda ord! /Helene
2006-05-22

  Cattastropher
Underbar att läsa....berörs..:-))
Enkla vackra formuleringar, jordnära och i samklang med kvinnans intuitiva väsen. "Ur"-kvinnlighet ...."Ur"-manlighet.
"Och jag kände någonting ta form
Och födas igen
När du kysste mej
Och tog mej Hem"

slås av likheter med egen text " Memorandum", funderingar väcks omkring
spänningsfältet/motsättningen ?...." DU kysste MIG (din) ..konta.. JAG kysste DIG (min)..:-D !!! Spännande !! Tack för impulsen!
Cat
2006-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit