Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nu kan de äta sig feta profiterna som månglat i rutan. Ta en semla till bara så kanske ni dör i förtid så en ny era med bättre framtidsvision om en renare mindre nedsmutsad förstörd värld kan bli verklighet.


Strömlöst

 

den står på i mellanrummen

bilnkar och viftar vinkar för

att vi skall titta bli sugna på

att köpa saker de bestämt att

vi ska vilja ha just idag inte sen

 

vi som betalar extra i ström för

att de skall få visa reklam borde

få ett stort fett skadestånd därför

att vi ofrivilligt tvingats stå ut med

avbrott i filmen ofrivilligt smutsa ned

den rena naturen med elförbrukning

 

en el som kommer från kolkraftverk

vi fick reklam i teven för att de skulle

tjäna pengar och vi bli vana vid avbrott

så att vi inte skulle orka efter mörkrets

inbrott att stå på Rosenbad sätta upp

protestplakat tvinga bort kolbrytning och

lägga ned kolkraften bli av med reklamen

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Solstrale VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-06-15 21:56



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
bra förmedlat
2016-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP