Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem vill skapa sig en egen stil, eller följa med en maning. Måla dina naglar svarta, med vitt nagellack skriv poesi på dem....


POESINS NAGELLACK

 

svart naglar för denna tid

där p o e s i  är fem bokstäver

fem naglar i svart att skriva

p o e s i  på och med för alla




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-20 21:50



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
En idé är att trycka

poeter.se

på en skjorta.

Undrar om man kan göra
länken klickbar?!
2016-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP