Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och han teg



du förbannar mej

jag vet

du säger inget

men jag vet

din tystnad smakar Satan

i vårens ljuvlighet

äppelblom av sot nersvärtat


säg, vad kunde jag ha gjort
säg, vad kunde jag ha sagt


jag förbannar att jag inte visste
nej, att jag inte vågade, det jag ville

du vet det
men du tiger

du vet det
och jag lider








Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 665 gånger
Publicerad 2006-05-08 12:45



Bookmark and Share


  Henrik Aspelin
Ja det där tigandet... Att tiga är trots allt en aggresiv handling och väldigt ful. Men tack och lov har du förmågan att uttrycka dig! Och du gör det vackert.
2006-08-15

  Fredric
mycket bra ändringar, trots att jag gillade den som den var.. Berör... känns igen...
2006-08-13

  Emanuel H
den tyste och fege mannen,,,,hu
2006-08-12

    ej medlem längre
Ett mycket målande språk, smärta väl förmedlat.

Fastande aldeles speciellt för detta, som berörde mig:

din tystnad smakar satan
i vårens ljuvlighet

äppelblom av sot nersvärtat
2006-05-08

  karamellen
Denna gillar jag! Väl skriven, ett bra språk. Fastnar speciellt för raden:

äppelblom av sot nedsvärtat.
2006-05-08

    HiFi
snyggt formulerat, tror många med mig kan känna igen sig i det här...
2006-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon