Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


akvarell: Solstrale…


RESAN

 

denna morgon var kall men himlen blå

inte ett moln vid horisonten kunde ses

hjärtat voltade av lycka för den synen

den svala brisen efter heta dagar sköna

 

nu satt hon på tunnelbanan på väg igen

det var tisdag och skrivarcirkeln kl.14.00

men först skulle hon hem till Margareta 

som bor i Vällingby en resa på 100- min

 

hon var upprymd för vetgirigheten fanns 

som ville utforska sin skrivarväns boning

en liten present och ett kort hade hon köpt

nu var det bara sista biten kvar av resan

 

medan hon satt på tunnelbanan visade sig

individer hon aldrig sett förut med nyfiken 

utforskande blick där hon skrev på poeter.se

de lutade sig över kollade in hennes mini- iPad 

 

nu lade hon ut texten och väntade på känslan

av applåder, kommentarer och några läsningar

det var alltid lika rogivande att få skriva av sig

och att berätta för världen att hon finns mitt här

 

 




Prosa (Kortnovell) av Solstrale VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-07-05 09:46



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Du uttrycker en så intensiv närvaro i det du skriver och som tar med läsaren på resan. Och akvarellen kan inte en japansk akvarellmästare göra bättre !
2016-07-08

  ResenärGenomLivet VIP
Tack att vi fick följa med på resan...trevligt berättat...tycker mycket om den fina målningen...
2016-07-05

    Dan Myrbeck
Bra om vi kan väcka nyfikenhet
för vår verksamhet!
2016-07-05

    ej medlem längre
Vilken solig text. Gör mig jätteglad att läsa! De tre första raderna tycker jag om. Men hela texten är i min smak. :-)
2016-07-05

  Marita Ohlquist VIP
Skrivarglädje på väg till en skrivarvän!
Du kanske sådde några frö till de andra resenärerna?
Jättefin tavla!
2016-07-05

    ej medlem längre
En fin resa mot ett mycket bra möte låter det som. Jag beundrar din vackra akvarell också.
2016-07-05

  Fem hjärtan VIP
Så fint skrivet om glädjen och styrkan i att skriva!
2016-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP