Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


VI SKA LEVA

 

vi ska leva för dem vi är

vara oss själva för alltid

här ska vi manifestera det

som får oss att älska livet

vad som mest får oss att le

 

här och nu ska sinnena dansa

ge oss frivolter var sekund i nuet

beröra oss i hjärteroten kraftigt

så att ekot av dagen stannar kvar

och snurrar het hela vintern i frosten

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-07-08 17:16



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Instämmer helt och fullt, BRA!
2016-07-09

  Fem hjärtan VIP
En viktig text att ta till sig! Leva inte överleva .. Att det ska vara så svårt...!
2016-07-09

  frantic
Tack för ditt fria
sinnelag.. uppriktiga
hjärteslag
dina varma ord
jag snart är snord
Kring Kram
2016-07-08

  Marianne Räf
Rätt å riktigt noterat : Visst ska vi leva !
Bra dikttitel å gracil å fin text ! ;D
2016-07-08

    Dan Myrbeck
Härligt skaldat!
2016-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP