Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort dikt om vad sommaren kan föra med sig. hihi


Låt oss blomma.

 

 

Älskling skynda dig nu

ser du inte

hur allting har börjat blomma.

 

Låt oss promenera längs gatan

och bara känna doften av

sommarens blommor.

 

Älskling skynda dig

låt våran kärlek få blomstra

samtidigt som blommorna.

 

 




Fri vers av Manal
Läst 510 gånger
Publicerad 2006-05-09 01:20



Bookmark and Share


  Svante
He he ..., lycka till! En helt okej text. Inte så där exploderande överdrivet som känslomässig dikter lätt kan bli.
2006-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal