Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lev då för i helvete.



julinatten ekar
fyller horisonten med lugn
sommaren blir aldrig vackrare
men i mig
är oron evig

jag vill andas ut släppa taget
bara för ett hjärtslag
men mina vener
är färgade
vet inte hur man gör

julinatten ekar
horisonten säger
lev då
lev då!
lev då!

för i helvete









Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 1086 gånger och applåderad av 44 personer
Publicerad 2016-07-14 22:21



Bookmark and Share


  blått nagellack
klockrent!
2017-04-23

  Henning Hson
Tummen upp!
2016-08-26

  Robert Jonsson VIP
Starkt, rent och väldigt exakt förmedlat om ångesten över det skenbara mitt i bortom.
2016-08-03

  Annie b'larsson VIP
Jo, paniken. känner hur jag har förslösat sommaren. det får man inte. 2 augusti nu. har nåra få veckor på mig bli en duktig sommarmänniska. brun, vältränad, glad.
2016-08-02

  S.A.I. Steve Lando VIP
Lev! - för i helvete
2016-08-01

  J P VIP
Jag känner igen paniken!
Bra gestaltat
2016-07-15

  Popangelov VIP
Så igenkännande. I går, i morgon, finns där som oändliga horisonter... trots att allt man bara vill är att fånga nuet...
2016-07-15

  Änglaögon
Vackert vemod i dina rader.
2016-07-15

  Nils-Robert
Dikt i vemod med önskan om något finare. Vackert skrivet
2016-07-14

  Peter G VIP

En dikt som tycks komma ur djupet av själen med ett budskap och ett tilltal som är direkt och kristallklart!
Jäkligt bra text helt enkelt!

2016-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP