Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter att ha sett den härliga vårfesten på kort (som jag tyvärr inte deltog i - men nästa gång så!). © Erik Brickman 2006


Ord

 

 

Det är lustigt egentligen

vi poeter

vi som håller på med ord

hela dagarna, hela tiden

vi måste ha mer

måste se, höra, skriva

fler ord

men så är det

verkligheten

och för den delen

overkligheten

måste vridas, vändas

ut och in, i ord, bokstäver

för att greppas, förstås

förklaras bort, förträngas

måste stötas, blötas

pungslås, fotstämplas

kastas och fördömas

älskas och förevigas

för vad vore vi annars

och vad vore livet

utan ord?




Fri vers av Arowana
Läst 339 gånger
Publicerad 2006-05-09 20:47



Bookmark and Share


  Bissen
Ja precis! Bra fångat!
2006-05-12

  Cris
Kan inte bli sannare..!
2006-05-10

    ej medlem längre
Härligt uttryck för en stark, fysisk, vulkanisk passion för ordet
2006-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana