Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusets och mörkrets härskarina

Ljusets och mörkrets härskarina
jag är ljuset mellan två springor
ett andetag från värnplikten

Ljusets och mörkrets härskarina
Himlen gråter med min sorg
solen skiner med min glädje

Kom till mig mina barn

Låt oss samlas och njuta av
den sista dubbla rengbåge

En ljuvlig minne innan vi reser
bortom stjärnorna

Där tiden står stilla mellan
den eviga lycka och sömn




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 573 gånger
Publicerad 2006-05-11 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman