Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunga vågor

 


Garderoben känns tom inför en brännande högtid
En ostruken kunskap spökar på klädstrecket 

Någonstans bland bilderna jag samlat på en minnessticka
finner jag en pojke i sin första kavaj; framtiden
ett sommarlov bort

Jag är (ofrivilligt) kapten på ett kryssningsfartyg
Minsta rörelse kan sätta oss ur kurs

Jag låter magen sjunka in och håller andan
Runt omkring mig pratar alla ett främmande språk

Jag blickar mot kameran
Mina tankar vänder som bladen i en bok




Fri vers (Fri form) av Daniel_78 VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-08-14 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP