Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… Ur en bildverklighet jag drömt


VÄLKOMMEN TILLBAKS

 

svaret på alla frågor du gav mig

tog mig emot som en saknad vän

berörde mig hel förvandlade mig

födde fram en stolthet ur intet

gav mig ett egenvärde att fröjdas

 

gav dig sällskap bröd ost och vin

vi drack och åt närde varandra då

samtalade om livets vedermödor

mötte acceptans visdom frihet tröst

uppfann oss pånyttföddes befriades

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-08-18 19:16



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fina & tänkvärda ord!
2016-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP