Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<span class=\"poetrypreamble\">© Erik Brickman 2006</span>


Kom nu skärpa



Cut your losses

säger mitt sinne

men min jävla kniv

är inte hälften så skarp

som skulle behövas.



Så jag karvar och skär

på de rep du bundit

jag gnager förtvivlat

med min tandlösa lag

som är nulivet.




Fri vers av Arowana
Läst 352 gånger
Publicerad 2006-05-11 12:30



Bookmark and Share


  Bissen
Riktigt bra skrivet! Håller med föregående talare!
2006-05-12

  Sanningsägaren VIP
Det här är så jäkla klockrent beskrivet, jag satt och knöt nävarna när jag läste den.. ojoj.. du får fram känslan så bra... Aj! Slöa knivar ger stora ärr
Tack!
2006-05-11

  Cris
Skärpan kommer...

du beskriver bra den förtvivlan
man kan känna över att
vilja skära..bita loss de bojor
rep eller vad det är som gjort
att någon har nästlat sig fast
2006-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana