Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Höstarnas virvlande dans i höstarnas hage


En vecka

 

en vecka rymde så mycket

det var livet som for fram

tre begravningar ett kalas

allt blev som förbytt där då

 

barn barnbarn och släkten

vännerna och jag själv där

med femtonåringens dröm

firade vi framtidshoppet ...

 

nätterna dagarna sekunderna

dem som gavs till oss alla nu

vi träffades av livets mirakel 

strandade i varandras välvilja

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-08-30 08:37



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
En vecka kan innehålla så mycket.. Fantastisk dikt!
2016-08-30

  M.Eta
Ibland kan det bli mycket på en gång. Men tur att födelsedagar (kanske inte just begravningar) finns så det blir tillfällen att träffa släkten. Bra skrivet om en veckas händelser.
2016-08-30

  Marianne Räf
Roligt å läsa din poesi om en vecka,
som kunde va´ som hela livet --
eller en Evighet ! Gillas, verkligen !
2016-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP