Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


HAR DU NÅGOT EMOT... ?

 

du har väl inget emot

i vilken riktning 

jag sätter min fot

 

eller räknar du ihop

en skral kvot i fotnot

och skriver en bot

 

hur som helst

tänker jag inte 

stilla stå

 

ensam helt sonika

ensam ensam ensam

tänker jag gå

 

på väg mot 

det i mig

som längtar mig

 

om du kallar det

egentid och står

bredvid 

 

då kallar jag 

dig för

storebror ser dig

 

för du avundas

mig mitt eget mig

min resa mot mig

 

den som jag reser

ensma ensam ensam 

helt utan dig

 

du visste inte alls

hur en sådan resa görs

det är därför du störs

 

så jag skiter i

att förklara

jag reser sonika bara

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Solstrale VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-31 15:32



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Rättfram, bestämt och med stor balans och vilja skrivet!
2016-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP