Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOTBOLL

 

- hej mormor sa hon

tror du att det gått bra?

eller tror du det gick dåligt?

 

- ja mitt barnbarn få se nu

eftersom du låter lite ledsen

kanske det gick dåligt idag?

 

- nej mormor vi vann rejält

tretton mot två blev det... ha ha!

vi blev jätte stolta och glada

 

- ja det blir jag också väldigt stolt

och du fick stå i mål också ...

åh ni hade inte ens avbytare

 

- nej och ändå fick vi bra resultat

så du måste övverraska mig sen

med något nyttigt godis som du kan

 

- självklart ska mormor övverraska 

vad jag längtar efter att få fira idag

den seger ni tog och gratulera ert lag!

 

- vad kul HEJDÅ! här kommer mamma

- ... ja de var verkligen roligt att se matchen

åker kommunalt 98min ses hemma sen hej!

 

- jag gick genast ned till parkens äppelträd

sedan in för att laga smul- äppelpaj

med vaniljsås för denna fina seger !!!

 

en bättre lördag får man leta efter

när barnbarnet på nio år berättar

en seger som hon först inte trodde på

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Solstrale VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-09-03 12:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt vackert och glädjefyllt! gör mig på bra humör. :-)
2016-09-03

  ULJO
Gillar
2016-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP