Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


foto: Solstrale på bilden Kurt och Billy i Biocafé Tellus Midsommarkransen


SKÄGGET


skägget

han gav

mig en

bild av

skägget

 

genom

sitt vara

liknade han

tomten

snäll god

osjälvisk

 

skägget

blev då

synonymt

med godhet

snällhet

välvilja




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-06 21:36



Bookmark and Share


  Bearded Bear
Fick mig att le!!
2016-11-12

  Gin83
Fin
Hoppfull
Något mysigt över denna
Ggillade
2016-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP