Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FALSK HAMBO-TANGO

 

känslorna strider sa han

ingen lycka kommer mer

såg hans sorgemättade ögon

vika sig bort vid åtanken på...

 

vissnandet uppehöll sig där

liksom ett avbrott från nu

tänkte han endast på ödet

som inte ville honom väl

 

viskande genom dagens trall

nedtystade tankarna på henne

hemkommen från arbetet där

han gömde sig bland sysslorna

 

vinglande upp på morgonen

fördrogs mörkläggningsgardin

förnekelsen tog sitt nya tag

störtade emot ännu en ny dag

 

sorg är en känsla som finns

liksom saknaden efter en kär

minns de finns för hon var där

hon var verklig ingen fantasi

 

 




Prosa av Solstrale VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-10 20:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
som en kortkort novell, mininovell, om kontradiktoriska känslor i en fiktiv eller verklig mansperson... Tack.
2016-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP