Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET GÖR ONT

 

isen frostens syster

lade ut sina vita ark

frosten ristade rosor

skira vackra ljuvliga

 

gortexkängornas steg

krossade all skönhet

isen brast och slöt sig

våren avslöjade dådet




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-11 11:16



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En kylig, men vacker text...
2016-09-11

    ej medlem längre
vackert skrivet, sistraden förunderlig och skönt annorlunda...Tack.
2016-09-11

  M.Eta
Underfundig text och tanke!
2016-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP