Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ENSAMHETEN

 

ensamheten satt undangömd

ville inte delta i dagens aktivitet

sökte istället avskildhetens täcke

 

dagen därpå beklagade hon sig

över sin situation att ingen kom

att inget hände som bröt känslan

 

ensamheten tycke att inget tangerade

den rytm som fanns inom allt for förbi

ovetandes om att i morgon var en annan dag

 

ensamheten led i sin valda tystnads rum

kunde inte förstå varför andra valde bort

att krossa glaset till den instängande bubblan

 




Prosa av Solstrale VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-11 11:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så där är det ibland, känns igen, det kanske finns en mening med det osså... tack.
2016-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP