Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


I SKRIVANDE STUND

 

kontemplationen nära orden

hur de når mig liksom ljuden 

innifrån sipprar de sakta ut

formas av bokstävernas magi

formler färdiga att trolla med

 

förvandlas till ett märkligt väsen

med listiga lustiga flödande spröt

utskott av sinnen som ristar i ark

breder ut meningar likt skira utskott

pennetrerande verklighetens rum

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-14 17:41



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Tänkvärda reflektioner i precis den stil som passar P1:s Dagens dikt.
Mycket Bra!
2016-09-16

    ej medlem längre
ibland är orden som fyrverkeripjäser som skjuter iväg mot en knallblå kvällshimmel i oktober nån gång...färg och fart och kreativitet i massor så upplever jag denna text, en aldrig stoppande ordkolonn av raketer som sprider mönster lyser färger över oss...
2016-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP