Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stockholmssyndromet 2016.



det dunkar
duns duns duns
pulserande eko
över hela stan

lugn ba lugn

det e bara alla mellanchefer
sjuksköterskor och PR-konsulter
som går in i väggen






Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 467 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2016-09-14 21:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det var en otroligt fin formulering av en konsekvens för så många eldsjälar idag.
Måste man brinna upp bara för att man vill göra sitt allra bästa?
2016-11-12

  Goraxy 89 Orion VIP
STARKT - fullträff 10:an
2016-09-16

  lisalajsa VIP
Där satte du huvudet på spiken!
2016-09-15

  Camelot
Bra.. Ler!
2016-09-15

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Kul tanke. TBG.
2016-09-15

  Öknens Ros VIP
Den kalla verkligheten 2016.
2016-09-15

    KeB
Lockar till ett skratt men som fastnar i vrångstrupen! Lysande skrivet!
2016-09-14

    ej medlem längre
spirituellt poem om en verklighet som existerar..
2016-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP