Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdelöst revir

Jag har försovit mig igen
livet passerar förbi
och hånar mig

Visar mig hur värdelöst
mitt revir har varit...
Men jag är

Bara en skådespelare
till i livets stora skådespeleri!
Kanske en komiker eller dramatiker

- vem vet?

Tiden ska sätta
sina spår och
bestämma slutet
i mitt livs
vilsna resa...





Fri vers av Night Soul Woman
Läst 424 gånger
Publicerad 2006-05-12 16:22



Bookmark and Share


  DanSan
.


Vackert och stort beskrivit

om resan genom livet . . .

som ej är värdelöst utan . . .

en stor utmaning om att finna

de där trådarna som väver samman allt!!!



.
2006-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman