Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


TUSENÅRIGA TRÄD

 

jorden   de   står    i

de  tusenåriga  träden

blottar   sina   rötter

ofruktsamma grenar

vittnar  om  evighets

visdom   som   rotats

viskar  i  trädkronan

höststormens vindstyrka

knäcker   livets   gåta

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-09-25 10:49



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Tänk om de kunde berätta,
och oss om svunna tider underrätta!
2016-09-26

  Blått Norrsken VIP
Underbart snyggt skrivet !!!
Mycket bra fångar du orden i mästerlig poesi .
2016-09-25

    ej medlem längre
här finns evighetens visdom höstens blåstar som dubbelt sas. klurar ut frågorna...

härligt författat, tycker mycket om det där med evighetens visdom måste jag säga...trädet med sina djupa rötter sin krona...vackert vackert...och som metafor för mänskliga spörsmål och tankar... flyhänt och drivet gjort! Tack:)
2016-09-25

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra!
2016-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP