Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


VILSNA ORD GER MIG RYNKOR

 

barnbarnet står där

ljudar ordet ,,,

r y n K K  R  ä m

rynkkräm? 

 

mormor mormor !!!

får man rynkor av den

då tycker jag ,,, köp inte den!

 

vi skrattar när jag berättar

det finns vilsna ord över allt

mjällschampo tar ju bort mjäll

men det låter som det ger mjäll

 

mormor!? ,,, mjöl innehåller öl

mjölk innehåller också öl ,,, ha ha!

kolla ordet så fattar du eller hur?

 




Övriga genrer (Satir) av Solstrale VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-09-25 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP