Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


skiss till sångtext:


VARFÖR SPRINGER VI

 

det går så fort flimrar förbi

vi är stilla i detta eviga nu

varför springer vi då så fort

vi har inget mål att skåda mer

 

säg varför ser världen inte allt

det sköna och vackra all sanning

som flödar ur ditt hjärtas kammare

lyser upp hela skymningshimlens tak

 

allt kommer tillbaks en gång vet du

fjärilar sanningen gräset snön vi

så varför springer vi så fort min vän

springer vi ifrån allt som är vårt

 

vi springer på ett spår som reser oss

vi springer så fort som det bara går

men allt är stilla nu vad är det vi sår

med stormsteg närmar sig framtiden vår

 

när vi kommer fram är allt det samma

en ny framtid väntar vid horisonten så

säg mig säg varför springer vi snabbare

varför springa alls ... stanna sakta in STOPP

 

st st st stanna stanna stopp st st st stanna

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Solstrale VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-02 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP