Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INHEMSK TERRORISM

nu har det hänt igen

skattebetalarnas pengar

läggs inte på spåret alls

skattebetalarna läggs där

sitter fast återigen på spåret 

på Roslagsbanan som vanligt

växelfel lövhalka signalfel frost is snö regn

detta är inte infrastruktur

att vara stolt över någonsin

haveri på djupet allt igenom

så därför kallar jag detta för

inhemsk terrorism faktiskt

man gör inte så här emot folk

som pendlar till och från stan

som betalar svindyra biljetter

ska vi varje gång kräva ersättning

ja då måste vi som pendlar alltid

alltid lägga tid på att kräva ersättning

resegarantin är tillkrånglat till tusen

kräver sin möda och tid formulering

varje sekvens skall redovisas minutiöst

annars blir man helt utan ersättning 

Stockholm är sämre än minsta småstad

så dåligt att jag tror de satt detta i system

de vill inte att någon som vet sin rätt

ska bo i Stockholm med omnejd kanske

ansvarslöst planerat underhåll eller

inte inplanerat underhåll över huvudtaget 

hur som helst inte roligt komma hem

man förstår att man inte är välkommen

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Solstrale VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-10-02 14:57



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Om ni bara visste varför infrastrukturbyggets budget inte gick ihop ... Det är så att alla som bor i "allmän nyttan" dvs hyresrätter betalar med sina hyror, ombildningar skedde till bostadsrätter, då försvann intäkter politikerna då räknat kallt med... Då infördes vägavgifter för att kompensera intäktsbortfallet från "allmän nyttan" ... Den som bor i villa eller bostadsrätt betalar nämligen inte något för infrastrukturens utbyggnad i Stockholm på sin bostadsavgift, och därför att den som har bil ska bidra till den väg den brukar, skipades en slags rättvisa. För den som bor i hyresrätt betalar mycket i hyra för marknadspriser råder i Stockholm med förorter och då ör efterfrågan stor och priset ökar, därför har de inte råd att äga eller åka bil,,, det låter lite förenklat, men för att få in mer trafikavgifter lägger de ned busslinjer, struntar i underhåll av tvärbana, lokalbanor, tunnelbana, pendelbana, så att de måste köpa bil för att komma till arbetet för att kunna tjäna pengar betala skatt. Så det är en dålig utveckling om miljökämpen får uttala sig! Cyklar, åker kommunalt äger inte bil, åker aldrig bil! Så bor jag inte längre i hyresrätt utan hyr av bostadsrättsföreningen för jag fick inte bidra då fastigheten omvandlades till bostadsrätt! Ledsen faktiskt!
2016-10-03

    Sefarge VIP
Stkh är till för byråkrater
turister och lokalbefolk.
Som skall betala skatter
Därmed Basta! .

2016-10-02

  Marita Ohlquist VIP
Heja dig, må facklan brinna tydligt och klart så länge det behövs!
2016-10-02

  Jeflea Norma, Diana. VIP

Instämer bra resegaranti är bara en bluff.

2016-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP