Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SVART BLÄCK INGER SKRÄCK


OM DU BARA ROPAT IGEN

 

hej! ...

 

typ ingen

som syns

 

hallå?

 

ett bottenlöst hål

ropar inte hallå?

 

vem är du?

 

inget svar

från djupet

 

 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-10-24 21:00



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Ett rop från det mörka rummet.. Tolkar jag..! Smärta som inte går att greppa.. Mycket bra fångat!
2016-10-25

  ULJO
MÅNGA GÅNGER ROPAR MAN PÅ ¨DE BORTFARNA DE MAN ÄLSKAT EN GÅNG ME MAN FÅR INGA SVAR. FINT SKRIVET
2016-10-25

  Valter Örn VIP
En tanke slår mig. Gud, var är du ?
Inget svar från ovan !
2016-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP