Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… HOPP TRO OCH KÄRLEK SKA ALLTID FINNAS HÄR TILL DIG ATT HÄMTA ... DET BLOMMAR


KÄRLEK - I MINA ÖGON

 

de är bilden av dig

som etsar sig fast

du tar stekpannan

du säger ägg ägg ägg

farmor steka ett ägg

 

du ropar utanför

farmor farmor 

ägg ägg steka ägg

steker ägg till dig

ägg gott ägg är gott

 

mina och dina ord

stekpanna och ägg 

sedan utvecklades allt

till en röra en äggröra

vi skrattade lekte såg

varandras bästa sidor

 

jag saknar dig mycket

äggen och stekpannan

som vi ska klistra ihop

med försvunnen tid

skratta åter steka ägg

 

nu hoppas vi att allt

precis allt för varje öga

allt ska få vara vackert 

utan interferens avbrott

att vi ska ses i verkligheten

 

i mina ögon ser det allvarligt ut

det som samhället gjort mot dig

lagar regler som utarmats strukits

har gjort att du lidit mitt barnbarn

din far har lidit av ohyggliga lögner

 

vi har bevarat en plats till er här

som alltid rymmer er närvaro 

där vi inför våra ögon ser er vara

tillsammans med oss i samma rum

där ni båda möter oss i sorglös glädje

 

vi önskar framtiden blir välsignad

att allt du behöver se och känna 

av godhet värme kärlek och närhet 

ska finnas där för dig med oss alla

att ingen kommer att ta det ifrån dig

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 469 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-31 09:51



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Varma och fina ord.
2016-11-01

    ej medlem längre
Så fint så!
2016-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP