Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
HALLÅ VART ÄR DEN DÅ. PLOGBILEN, SNÖSKOTTAREN MED SPADE, SANDEN, OCH PIASAVABORSTEN? KOM IGEN DET SNÖAR SÄTT FART Å RÖJ!


NU BÖRJAS DET IGEN / satir om byråkrati

 

de kommer 

inte att

komma

 

drivorna

kommer

hindra dem

 

byråkratisk

förfrysning

istiders frost

 

de kommer 

inte att

snöröja ploga

 

först ska 

någon gå

och dö

 

istapps tapp

spetsar idé 

att vakna upp

 

de kommer

inte att

komma

 

inte ens när

det redan är

försent 

 

snöröjningen

plogningen

sandningen

 

kommer inte

att komma 

igång

 

förrän då till våren

bykratins knutar

lossas lösas först ...

 




Övriga genrer (Satir) av Solstrale VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-11-03 12:12



Bookmark and Share


  ULJO
Ja mycket går långsamt här i livet
2016-11-03

  Goraxy 89 Orion VIP
Man får väl köra långsamt bara och försöka kryssa mellan tjälskotten !

Bra!!!
2016-11-03

  Öknens Ros VIP
byråkratins kvarnar mals långsamt.
2016-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP