Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄNSKAPENS INNERSTA

 

visdomens kraft att nå

det i någon annans inre

som vill sträcka sig ta in

vi tillsammans gör vännen




Övriga genrer (Aforism) av Solstrale VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-11-06 19:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
utmärkt om kärnan, vänskapens kärna! tack.
2016-11-06

  Marita Ohlquist VIP
Underbara du, så fint!
2016-11-06

  Marja-Liisa Koski VIP
Fint!
Kram!
ML
2016-11-06

  Marianne Räf
En underbar vers med en
fantastisk sista rad ! <3
2016-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP