Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snö faller över världen. (woke up this morning)





snön faller tät över världen
kylan når min ryggrad
bredvid mig snusar du
som jag vill skydda från allt

jag sväljer gråt
isen smälter i min hand
vill ändå tro
att kärlek alltid är starkast




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-11-09 12:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mellan raderna läser jag hopp. Tack för orden, de behövs just idag.
2016-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP