Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


KÄRLEKENS KRETSLOPP

 

bara kärleken blir större

ju mer man tar och ger

av den till dem man älskar




Övriga genrer av Solstrale VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-11-15 19:02



Bookmark and Share


  ULJO
Så sant skrivet
2016-11-16

  Fem hjärtan VIP
Det är verkligen sant det! Fint fångad känsla!
2016-11-15

    jaybird
Härligt! Mungipornas vittnesmål. Ögonens närvaro. Textens ouvertyr.
2016-11-15

  Quasimodo
Så sant och rätt!
2016-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP