Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara för att jag mår sämre nu, stannar inte tiden

bara för att jag mår sämre nu, stannar inte tiden.
den tickar och går och river i en.
jag som nästan tycktes tro att jag kunde stoppa den.

nu ser jag döda månader som jag lämnat bakom mig.
nu verkar tidens gång öka sin hastighet, växlas upp.

bara för att jag mår sämre nu, stannar inte tiden.
den pockar på min uppmärksamhet.
jag kan inte ställa mig utanför, tvingas vara i den.

din varma hud borde te sig mer värdefull än vad den gör.
nu när allt krymps för varje dag som går.

men jag antar att man inte fungerar enligt logik.
i mig breder enbart en likgiltighet ut sig.

suckar sönder en timme i taget och lämnar dig lite mer för varje gång.




Fri vers (Fri form) av Novemberrus
Läst 430 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-11-15 22:35



Bookmark and Share


  E.Eriksson
Då välskriven.
Känner igen mig i det du skriver. Det är exakt så jag känner totalt just nu. Och det är tungt.

Du skrivet så välskrivet och förmedlar dina ord så grymt bra :)
2017-11-06

    ej medlem längre
gillar starkt!
2016-11-16

  Hon kallar sig poet VIP
gillar denna, den är rak....lidande men....ja så är det väl också "suckar sönder en timme"
2016-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Novemberrus
Novemberrus