Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, den finaste jag har


med en stark känsla av lycka
finner jag mig själv
hängande mitt emellan 
där ingen kommer åt mig
eller det vi skapat, tillsammans

så som du,
klivit in i mitt liv utan att ta över
utan att försöka äga 
förutan kravet på
något
har ingen fångat det som är jag
och fått det att växa

så som du,
vävt ditt, runt mig
utan att någonsin begära mer
än det jag kan ge
har ingen berört mitt innersta
och gett mig det yttersta
det vackraste man kan ge någon

sitt liv




Fri vers av Sören
Läst 310 gånger
Publicerad 2006-05-15 19:31



Bookmark and Share


  Clara-Fina
Fantastisk kärleksdikt som vittnar om en innerlig, djup och besvarad kärlek. Vackert och poetiskt framfört. Berör. / Clara-Fina
2006-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören